Tauplitz in de zomer

Tauplitz ligt in de regio Ausseerland? – Salzkammergut, centraal in Oostenrijk. Een prachtig gebied met alle mogelijkheden voor een geweldige vakantie.

Wandelen & Nordic Walking

De regio Ausseerland – Salzkammergut is een fantastisch wandelgebied. De afwisseling van dalen en bergen maakt dat iedereen er heerlijk kan lopen, van ongetraind tot zeer getraind. Daarbij zijn er talloze wandelroutes uitgezet die u langs de mooiste plekjes voeren.
Lees verder over wandelen in Tauplitz

Fietsen en mountainbiken

Tauplitz en de omgeving van Tauplitz zijn heerlijk om in te fietsen. U kunt gewone fietsen huren en van de prachtige omgeving genieten. Bent u echter een getrainde wielrenner of mountainbiker, dan kunt u helemaal los in Tauplitz. U kunt klimmen tot ongeveer 2.000 meter boven zeeniveau.
Lees verder over fietsen in Tauplitz

Tourtochten met de motor

Steeds meer motorrijders ontdekken Oostenrijk… en terecht. Het gevarieerde landschap en de fraaie bergpassen nodigen uit tot het maken van lange tochten. Tochten die net zo gemakkelijk kunnen leiden naar mooie plaatsen in Zwitserland, Itali?, Duitsland of? Sloveni?.
Lees verder over de motortourtochten in Tauplitz.

Steden & Cultuur

In de dalen van Oostenrijk vindt u een rijk cultureel en sociaal leven. Musea, winkels, goede horeca… het is er allemaal in Tauplitz en de omringende plaatsen. En wilt u eens iets groters, Linz, Salzburg en Graz liggen op ongeveer 140 kilometer van Tauplitz.

Overige activiteiten

Tauplitz en Ausseerland – Salzkammergut hebben nog meer te bieden! Wat dacht u van:
tennis- en golfbanen zwembaden en meren om in te zwemmen en zonnebaden zeilen en vissen op de grote meren.
Eigenlijk is de vraag is niet of u naar Tauplitz wilt maar of u wel genoeg heeft aan uw 1 of 2 weken vakantie…

Ons aanbod

De Kulmhof in Tauplitz is de perfecte plek voor een heerlijke vakantie in Oostenrijk. Het appartement is van alle gemakken voorzien en is een prima uitvalsbasis voor uw vakantie. En voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Neem contact met ons op of reserveer de Kulmhof direct.