Tauplitz, voor iedereen een uitdaging

Tauplitz is een skigebied voor iedereen. 42 kilometer pistes en afdalingen van verschillende moeilijkheidsgraden bieden zowel beginners als gevorderden een echte uitdaging. En bent u een ervaren off-piste skier, dan vindt u nergens zoveel uitdagingen aan de oostkant van de Alpen als hier.

Perfecte faciliteiten voor skiers en snowboarders

De omstandigheden in Tauplitz zijn vrijwel altijd goed. In Tauplitz valt gemiddeld 3 meter sneeuw per jaar. Het is een de sneeuwzekerste gebieden in Oostenrijk. En… mocht de sneeuw eens tegenvallen, dan kan Tauplitz altijd terugvallen op kunstsneeuw.

Liften en afdalingen

Moderne liften, stoeltjesliften en een gondel zorgen er voor dat u snel boven bent. Het uitgebreide pistenstelsel biedt een uitgebreide variatie in afdalingen. En door het ruime aanbod aan pistes is er altijd alle ruimte om te skien of te snowboarden.

Ski?n of snowboarden leren?

In Tauplitz zijn 4 ski-scholen waar u kunt leren skien of snowboarden. Deze ski-scholen verhuren daarnaast alle benodigde materialen, u hoeft als leek dus geen spullen aan te schaffen. Ook als u al langere tijd niet meer heeft geskied of gesnowboard, raden wij u een paar opfrislessen te volgen bij een van de ski-scholen in Tauplitz.
Als u al lang niet meer op de skies of het snowboard hebt gestaan, dan is het

Alles over skien op “Die Tauplitz” vindt u op de de website dietauplitz.com

Eten, drinken & apres-ski

De hele dag skien of snowboarden in de buitenlucht maakt hongerig en dorstig. Ook voor de interne mens wordt gezorgd in Tauplitz. Er zijn talloze restaurants waar u kennis kunt maken met de traditionele Oostenrijkse keuken.
En na een dag fanatiek ski?n of snowboarden kunt in de talloze cafe’s of gezellige restaurantjes heerlijk bijkomen van al uw inspanningen onder het genot van een hapje en drankje.

Ons aanbod

Als u wilt skien in Oostenrijk, dan kunt u eigenlijk niet om Tauplitz heen. Sneeuwzeker,? snelle liften, pistes in alle categorie?n, gezellige horeca voor de apres-ski en lekker eten… En dat alles heeft u iedere dag tot uw beschikking in de Kulmhof in Tauplitz. Meer weten? Neem contact met ons op of reserveer de Kulmhof direct.