Wandelen & Nordic Walking in Tauplitz

De regio Ausseerland – Salzkammergut is een fantastisch wandelgebied. De afwisseling van dalen en bergen maakt dat iedereen er heerlijk kan lopen. Bent u ongetraind, geniet dan van de prachtige dalen en valleien. Bent u goed getraind, dan zijn de heuvels en bergen natuurlijk uw uitdaging!

Routes

In en rond Tauplitz zijn verschillende wandelroutes uitgezet. Met dank aan het Tourismusverband Ausseerland – Salzkammergut attenderen wij u op de volgende routes (in het Duits):

Wandelen met gidsen

Wilt u Tauplitz en de omgeving echt ontdekken, dan raden wij u aan eens een dag met een gids te wandelen. De volgende gidsen zijn beschikbaar voor de regio Tauplitz:

  • Sepp Ranner, Tel.: +43/(0)664/46 18 156
  • Hermann Gattermaier, Tel.: +43/(0)664/341 49 42
  • Otmar Marl, Tel.: +43/(0)664/15 18 334
  • Adi Sendlhofer, Tel.: +43/(0)3623/2504

Virtuele routeplanner

Het Tourismusverband Ausseerland – Salzkammergut heeft een virtuele routeplanner ontwikkeld. Een prachtige tool om uitgezette wandelroutes alvast te bekijken en eventueel in uw GPS-apparatuur in te programmeren. Daarnaast kunt u er zelf routes mee plannen. Warm aanbevolen!
Raadpleeg de virtuele routeplanner

Ons aanbod

Wilt u wandelen in Oostenrijk dan is de Kulmhof in Tauplitz is de perfecte pleisterplaats. Ons appartement is van alle gemakken voorzien en helpt u te ontspannen na lange wandelingen. Meer weten? Neem contact met ons op of reserveer de Kulmhof direct.