Tourtochten met de motor

Steeds meer motorrijders ontdekken Oostenrijk… en terecht. Het gevarieerde landschap en de fraaie bergpassen nodigen uit tot het maken van lange tochten. Tochten die net zo gemakkelijk kunnen leiden naar mooie plaatsen in Zwitserland, Itali?, Duitsland of? Sloveni?.

Hoge bergen, diepe dalen

Motor rijden in Oostenrijk is een ware belevenis. Goede wegen in een prachtig landschap nodigen uit om heerlijk te touren. Lange klimmen, adembenemende vergezichten gevolgd door de ?afzink? naar een nieuw prachtig dal. En bent u toe aan een pitstop of wilt u gewoon even de benen strekken dan is er altijd wel een mooie plaats waar dat kan.

Bestemmingen die u moet zien!

Oostenrijk is mooi genoeg om zomaar op de motor te stappen en heerlijk te genieten. Maar de volgende bestemmingen maken uw motorvakantie helemaal compleet:
Grossglockner Hochalpenstrasse: de hoogste berg van Oostenrijk, de Grossglockner van? 3.800 meter, kan via de Grossglockner Hochalpenstrasse worden beklommen. Een overweldigende ervaring waarbij u deze majestueuze berg tot een hoogte van 2.500 meter kunt berijden. 48 kilometer asfalt en 36 bochten wachten u op!
Zillertaler H?henstrasse: deze tocht voert u naar het hooggebergte in Tirol. Het resultaat is opnieuw een geweldige tocht met adembenemende uitzichten!

Ons aanbod

Tauplitz is de perfecte startplaats van uw motorvakantie. Centraal gelegen in Oosternijk kunt u werkelijk alle kanten met uw motor. En na een lange dag rijden zult u de comfortabele bedden in de Kulmhof absoluut kunnen waarderen!
Meer weten? Neem contact met ons op of reserveer de Kulmhof direct.