Fietsen en mountainbiken in Tauplitz

Tauplitz en de omgeving van Tauplitz zijn heerlijk om in te fietsen. U kunt gewone of elektrische fietsen huren en ontspannen van de prachtige omgeving genieten. Met bergtoppen tot 2.000 meter boven zeeniveau biedt Ausseerland – Salzkammergut een echte sportieve uitdaging voor wielrenners en mountainbikers.

Elektrische fietsen huren

Fietsen in geaccidenteerd terrein gaat niet iedereen even gemakkelijk af. Elektrische fietsen zijn dan ook een uitkomst als de kracht en conditie te wensen over laten. Gelukkig kunt u deze huren in Tauplitz of een van de nabijliggende plaatsen. Bekijk het overzicht van verhuurders van elektrische fietsen.

Uitdagingen voor iedere mountainbiker

Ausseerland – Salzkammergut is in ??n woord geweldig voor mountainbikers. Of u nu beginner bent met een matige conditie of u bent heel goed getraind, er is altijd een route die bij u niveau past. Het aanbod aan routes is zo groot dat we er slechts een klein deel van vermelden:

  • Op de website van GPSies staan 24 tracks, deze kunt u meteen downloaden naar uw Garmin fietscomputer.
  • Alpentour Steiermark: Tauplitz ligt op het 585 km. lange traject dat van Ramsau naar Graz voert. U kunt deze prachtige tour in etappes afleggen.
  • Die Salzkammergut Runde is een uitdagende tour voor zeer geoefende fietsers.

Ons aanbod

Voor u als fietser of mountainbiker is Tauplitz de perfecte startplaats. Niet alleen kunt u geweldige fietsten in Tauplitz, u bent ook snel op een van de talloze andere routes die u wilt fietsen. En na het fietsen kunt op adem komen in ons appartement. Meer weten? Neem contact met ons op of reserveer de Kulmhof direct.